ВИКТОРИНА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА JYSK

Запишете се за викторината, отговаряйте на нов въпрос всеки ден и можете да спечелите ваучер на стойност 300 лева, който да използвате в JYSK.

Преди 37 години отваря врати първият магазин JYSK, в Дания. От 1979 до сега тази инициатива прераства във верига магазини, общо 2 300 на брой, разположени в 41 страни. Ние искаме да отпразнуваме това, а Вие можете да ни помогнете, като в същото време имате възможността да спечелите. Печелившият ще бъде обявен на 25 април.

Със записване за нашата викторина Вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин. Можете да се отпишете по всяко време.

Правила и условия

Всички, които се запишат за викторината ще участват в теглене, в което ще имат възможността да спечелят ваучер, който да използват в магазин JYSK.

Всеки ден от 31.03 до 20.04.2016 ще има въпрос от викторината. Всеки отговорил правилно на дневния въпрос ще участва в тегленето на ваучер. Ако пропуснете въпрос, можете да се върнете назад и да отговорите на старите въпроси.

Всички участници ще получат дневен имейл с линк към отговора от предишния ден. След даване на отговор можете да видите въпроса и да проверите дали сте отговорили правилно.

Всеки правилен отговор, на дневните въпроси, Ви носи все по-големи шансове в крайното теглене. Голямата награда ще бъде изтеглена на 25.04.216, от участниците дали най-много правилни отговори.

Награда – ваучер на стойност 300 лева, който да бъде използван в JYSK

На 25.04.2016 ще бъде изтеглен печелившият на ваучера.

Бюлетин

Със записването си за викторината Вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин. Можете да се отпишете от него по всяко време.

Правила за участване във викторината за рождения ден на JYSK

За да участвате трябва да се регистрирате с Вашият имейл адрес, име и фамилия, адрес и телефонен номер.

За да участвате Ви е необходим валиден имейл адрес. Можете да се запишете за викторината само веднъж. При откриване на повече от една регистрация на човек, това ще доведе до дисквалификация.

Със записването си за викторината Вие се съгласявате да Ви изпращаме имейли с информация за състезанието, както и онлайн бюлетини с вдъхновение и страхотни оферти. Ако не желаете да получавате тази информация можете да се отпишете, като последвате линка в получения имейл.

Печелившият ще бъде публикуван на JYSK.bg с име и фамилия. Ще се свържем с победителя на предоставения имейл адрес. Наградата ще бъде изпратена директно на печелившия и не може да бъде заменена за паричната си стойност.

Служители на JYSK и на Juhlsen.com A/S, както и техните семейства не могат да участват в състезанието.

За въпроси относно състезанието, моля свържете се с нас на ral@jysk.com